Εταιρεία

Η εταιρία Xafis Textiles δραστηροποιείται στο χώρο του υφάσματος από το 1981. Στεγάζεται σε ιδιόκτητο χώρο, στη Θεσσαλονίκη με αποθηκευτικό χώρο 200τμ και διαθέτει ιδιόκτητα αυτοκίνητα για την εξυπηρέτηση των πελατών της.

Ως βασικό αντικείμενο έχει την εμπορία υφασμάτων για ανδρικά πουκάμισα κλασσικά και μοντέρνα, νεανικά ρούχα αλλά και υφάσματα για κάθε είδους επαγγελματικά ρούχα (νοσοκομειακά, εργατικά, αστυνομικά, υπαλλήλων πολυκαταστημάτων κ.α.). Διαθέτει μεγάλη ποικιλία σε ποπλίνες, καπαρντίνες και βουάλ υφάσματα σε διάφορες μορφές (εκρού, προλευκασμένα, βαμμένα) ιδανικά για γιακάδες και μανσέτες σε μπλουζάκια μακό για εξαγωγικές μονάδες και όχι μόνο. Τα περισσότερα υφάσματα υπάρχουν πάντα σε παρακαταθήκη. Επίσης η εταιρία Xafis Textiles διαθέτει μηχανήματα ποιοτικού ελέγχου των υφασμάτων για την αποφυγή τυχόν προβλημάτων.

Ο κύριος όγκος των υφασμάτων της εταιρίας εισάγεται από μεγάλους οίκους της Ευρώπης και της Άπω Ανατολής.
Πελάτες μας είναι μεγάλες εταιρίες κατασκευής ρούχων καθώς και μεγάλες εξαγωγικές μονάδες ένδυσης. Στόχος μας είναι η καλύτερη, άμεση και σε ανταγωνιστικές τιμές εξυπηρέτηση των πελατών μας ώστε να μπορέσουν οι ελληνικές επιχειρήσεις να ανταπεξέλθουν στο δύσκολο και έντονα ανταγωνιστικό διεθνές περιβάλλον.

Αναζήτηση

Ξάφης Υφάσματα